Arhitektūra, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Discomania.lv, skaņas, gaismas tehnikas tirdzniecība

Turpinām strādāt, gaidām ciemos!
Daugavgrīvas 68a, Rīga LV-1007
Preču piegāde: Ērtību cienītājiem piedāvājam preci piegādāt līdz pašām nama durvīm visā Latvijā! Skaņas un gaismas tehnikas instalācija: Objektīva tehnikas izvēle, precīza skanējuma/apgaismojuma projektēšana, iekārtu uzstādīšanu. Katrs projekts ir unikāls un katram no tiem mums vienmēr ir savs risinājums, atkarībā no projekta specifikas, pielietojuma, telpas īpatnības u.c. Uzstādām arī citur iegādātu tehniku, tomēr šajā gadījumā jārēķinās ar esošās tehnikas, iespējams, ierobežotajām iespējām. Objekta apskaņošanas/apgaismošanas tāmi sastādīsim bez maksas!
ZL.LV iesaka

Krasti JA, SIA, bruģēšanas, labiekārtošanas serviss

Slimnīcas 3, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts: Bruģēšana, bruģēšanas darbi, labiekārtošana, ielu laukumu būvniecība, bruģa likšana. Garantējam ātrumu un augstu kvalitāti!

Vides remonts, SIA

Mūzikas 14 k.2, Jūrmala LV-2008
Apraksts:

SIA "Vides remonts" - uzņēmums ar jau vairāk nekā 16 gadu pieredzi kokkopju-arboristu nozarē. Sniedzam jebkuras sarežģītības koku zāģēšanas, kopšanas, vainagu veidošanas, sauso un lūzušo zaru izzāģēšanas pakalpojumus. Celmu likvidēšana. Profesionālu arboristu pakalpojumi un konsultācijas. Pakalpojumus sniedzam Jūrmalā un ap Jūrmalas pilsētu.

Būvdraugs, SIA

"Spriguļi" , Priekuļu pagasts, Cēsu nov. LV-4126
Apraksts:

SIA BŪVDRAUGS piedāvā veikt kvalitatīvus ekskavatora, meliorācijas pakalpojumus, no projekta izstrādes līdz tā nodošanai ekspluatācijā. Dīķi, grāvji, drenāžas, caurtekas, apauguma frēzēšana un citi saistītie darbi pēc Jūsu vēlmēm! Ir sertificēts būvdarbu vadītājs. Strādājam visā Latvijas teritorijā: Cēsīs, Siguldā, Valmierā, Smiltenē, Gulbenē, Alūksnē, Balvos, Madonā, Jēkabpilī, Ogrē, Aizkrauklē u.c. Mums svarīga ir kvalitāte un izpildītas klienta vēlmes!

KUR Serviss, SIA

Rīga
Apraksts:

Būvniecības uzņēmums, kurā strādā pieredzējuši profesionāli, veic pilna cikla celtniecības darbus no  ''A-Z''. Garantējam kvalitāti un termiņu ievērošanu. Pieņemamas izmaksas. Sadarbībai atvērti gan privātpersonām, gan uzņēmumiem!

SIA JAGUAR - Palīgs tavos darbos!

Drusti, Meistaru 6, Drustu pagasts, Smiltenes nov., LV-4132
Uzņēmums SIA "Jaguar" nāks palīgā tavos darbos!:

Nodarbojamies ar:

✓ Celtniecības un montāžas darbiem; ✓ Jumtu montāžas darbiem ✓ Ēku demontāžām / iekšdarbu demontāžu; ✓ Īpašumu apsaimniekošanu; ✓ Mežizstrādi / bīstamo koku zāģēšanu; ✓ Ar darbiem augstumā; ✓ Teritoriju uzkopšanu ; ✓ Metināšanas darbiem; ✓ Apkures katlu uzstādīšanu; ✓ Zāles pļaušanu; ✓ Sniega tīrīšanu no jumtiem; ✓ Sniedzam dažādus palīgdarbus jūsu uzņēmumā, objektā , teritorijā vai saimniecībā!  ✓ Pakalpojumus sniedzam ar savu tehniku un instrumentiem. Strādājam visā Latvijā un izskatam piedāvājumus arī darbiem ārzemēs.

Spiediens, SIA, Rūpnieciskā augstspiediena mazgāšana

Turaidas 2, Rīga LV-1039
Pakalpojumi: ✓ Ietvju un ceļu tīrīšana ✓ Jumtu un noteku tīrīšana ✓ Fasādes tīrīšana ✓ Industriālu objektu tīrīšana ✓ Cauruļvadu tīrīšana ✓ Grafiti tīrīšana un aizsardzība ✓ Cauruļvadu tīrīšana ✓ Grafiti tīrīšana un aizsardzība ✓ Rūpnieciskais alpīnisms ✓ Industriālais alpīnisms ✓ Demarķēšanas darbi uz ceļiem/ceļu līnijas, ceļu marķējumi

TAMIAR, SIA, Sniega tīrīšana ar traktoru

Lubānas 8, Rīga LV-1019
Apraksts:

SNIEGA TĪRĪŠANA ir būtiska, kad piedzīvojam sniegoto ziemas periodu. Lai veiksmīgi veiktu sniega tīrīšanas procesu, ir vērts lietot tehniku – sniega tīrīšanu ar traktoru. Svarīgi apzināties, ka notīrīts sniegs palīdz uzturēt tīrību un kārtību kā arī sniedz drošību gājējiem un transporta līdzekļa vadītājiem.

Dzintars L, SIA

Liepājas 5b-1, Priekule, Dienvidkurzemes nov. LV-3434
✓ Kapu apmales (granīta, betona) ✓ Futrāļi, granīta, betona (atvērtie, aizvērtie, daļēji aizvērti) ✓ Kapu pieminekļi (plāksnes u.c.) ✓ Gravēšana (portreti, ainavas) ✓ Restaurācija un kopšana ✓ Objekta mērīšana un tāmju sagatavošana, uzstādīšana Apraksts:

SIA "DZINTARS L" Priekulē, kā arī visā Kurzemē sniedz kapu labiekārtošanas pakalpojumus. Kapu apmales un kapakmeņu, piemiņas plāksnes pasūtīšana, gravēšana, uzstādīšana to restaurācija un kopšana.

WMT Baltic, SIA

A.Deglava 166b, Rīga LV-1021
Profesionāls pašlīmējošo ruļļu materiālu piedāvājums:: ✓ ruļļu materiāli un pašlīmējošās plēves dažādām nozarēm: reklāma, dekors, dizains, interjers, biroja telpas, izglītības iestādes, valsts aģentūras, tirdzniecības vietas, izstāžu zāles, pasākumi ✓ specializētās pašlīmējošās plēves: iekšējā apdare, mēbeles, arhitektūras risinājumi.  ✓ materiāli virsmas aizsardzībai, auto aizsardzībai  ✓ pašlīmējošie materiāli auto aplīmēšanai, auto aizsardzībai, auto reklāmai  ✓ magnētiskās plēves un materiāli ātrai informācijas maiņai, izglītības iestādēm, tirdzniecības centriem u.c. ✓ termopārneses tehnoloģija: termoplēves tekstilizstrādājumiem, termopreses, griešanas ploteri

Cieceres ūdensrozes, SIA

Krasta 34, Brocēni, Saldus nov. LV-3851
Apraksts:

Cieceres ūdensrozes – profesionāli dārznieka pakalpojumi. Sertificēta dārzniece, Solveiga Dzene - dārzu ierīkošana, ainavu veidošana, apzaļumošanas darbi Kurzemē un visā Latvijā.

Lienes dārzi

Matīši, Liepu 3a, Matīšu pagasts, Valmieras nov. LV-4210
Ainavu labiekārtošana:

Māja ir tikai maza daļiņa no mūsu dzīves telpas, lielāko daļu cilvēki tomēr pavada savā ārtelpā. Lai mūsu ārtelpa mums nestu prieku, būtu estētiska, viegli kopjama, tai bieži ir nepieciešama profesionāļu palīdzība, lai skaisti un praktiski varētu tikt galā ar skaista zāliena izveidi un kopšanu, dobju izveidi, teritorijas planēšanu, reljefa veidošanu. Problēmas, kas nāk reizē ar māju, nekopts, aizaudzis dārzs, nelīdzena teritorija, valdošie vēji, ne īpaši estētiski kaimiņu skati. Ar šo visu mūsu komanda saskaras ik dienas. Palīdzam labiekārtot jūsu teritoriju, īstenojam esošos projektus, pārvēršam nekoptas teritorijas skaistā un viegli kopjamā daiļdārzā.

BD Serviss, SIA

Mārkalnes 11, Rīga LV-1024
Apraksts:

Bruģēšana un apkārtnes labiekārtošana ne tikai piešķir Jūsu īpašumam estētisku un vizuāli pievilcīgu izskatu, bet arī kalpo par simbolu Tava īpašuma sakoptībai, tāpēc mēs iesakām izvēlēties kvalificēta uzņēmuma pakalpojumus, kurš veic arī visus sagatavošanas darbus, sniedzot garantijas par visiem paveiktajiem darbiem.

Konkas, SIA

Angāri, nojumes, pergolas, paviljoni!
Pērnavas 25, Rīga LV-1012
Apraksts:

Uzņēmuma „Konkas” galvenie darbības virzieni ir angāri, nojumes, pergolas, paviljoni un to aprīkojums. Mēs izstrādājam un realizējam dažādas sarežģītības projektus.

Ēriks Plucis, IDV

Jelgava LV-3007
Apraksts:

Pieredzējis meistars ar brigādi (ar darba stāžu arī ārvalstīs) veic kvalitatīvus būvdarbus par pieņemamām cenām. Sadarbībai atvērti.

Fotogrāfs Raivo Sarelainens

Ošu 6, Valmiera, Valmieras nov. LV-4202
Pakalpojumi:: ✓ Kāzu fotogrāfs ✓ Studijas fotosesija ✓ Grūtnieču fotogrāfs ✓ Bērnu fotosesija ✓ Ģimenes fotogrāfs ✓ Portretu fotosesija ✓ Individuālās fotosesijas ✓ Jubileju un svinību fotogrāfs ✓ Vecmeitu ballītes fotosesija ✓ Izbraukuma fotosesija ✓ Reklāmas fotografēšana ✓ Priekšmetu fotogrāfs ✓ Pārtikas produktu fotografēšana ✓ Arhitektūras un ainavu fotografēšana ✓ Reportāžas fotografēšana ✓ Foto apstrāde

Oļegs Smirnovs, IDV

Tērbatas 88, Rīga LV-1001
Apraksts:

Pieredzējis būvnieks ar vairāk kā 10 gadu praksi ārpus valsts, paveiks kvalitatīvus būvniecības un remonta darbus. Kvalitāte un termiņu ievērošana. Aicinām sadarbībai!

Aleksandrs Gajdajs, IDV

Jūrmala
Apraksts:

Pieredzējis būvnieks ar savu komandu veiks pilna cikla celtniecības un remonta darbus. Kvalitatīvs darbs, termiņu ievērošana. Sadarbībai atvērti.

Rēzeknes Vissvētās Dievmātes Piedzimšanas pareizticīgo draudze

Atbrīvošanas aleja 98a, Rēzekne, LV-4601
Rēzeknes Vissvētākās Dievdzemdētājas pareizticīgo baznīca. Baznīca ir valsts nozīmes arhitektūras piemineklis. Atrodas pilsētas centra skvērā iepretim piemineklim „Vienoti Latvijai”.

Baltic Trailer Service, SIA

Ziepniekkalna 13, Rīga LV-1004
Satiksmes organizēšana remontdarbu laikā:

SIA "Baltic Trailer Service" darbus izpilda atbildīgi un kvalitatīvi. Pirms darbu uzsākšanas objekti tiek izvērtēti un atbilstoši izstrādāts projekts, ievērojot LR likumus.

Darbības veidi: ✓ Līnijas uz asfalta ✓ Horizontālo apzīmējumu uzklāšana ✓ Satiksmes organizācijas projektēšana ✓ Ceļa zīmju uzstādīšana ✓ Pieturu un parku aprīkojuma uzstādīšana ✓ Noliktavu, loģistikas centru marķēšana ✓ Auto stāvvietu un parku aprīkojuma uzstādīšana